Bedrijf

 
Organisatie
Elektro Groothandel Frigé is een gezonde handelspartner die samenwerking hoog in haar vaandel heeft staan. Opgericht in 1961 werkt Frigé met drie vestigingen in Nederland.
 
Frigé, de elektrotechnische groothandel
De activiteiten van Frigé hebben als uitgangspunt: 'Elektrotechniek en Logistiek'. Beide elementen zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden en cruciaal voor de huidige en toekomstige ontwikkeling van Frigé.

De basis is een doelgerichte en productieve dienstverlening. Het sleutelwoord is beschikbaarheid of het nu gaat om kennis, producten of service. Volledig in overeenstemming met het motto 'Elektrotechniek en Logistiek' bieden wij u het juiste product, op het juiste moment, op de juiste plaats, in het juiste aantal en voorzien van de juiste technische en commerciële ondersteuning!

Scherpe prijzen, snelle leveringen, deskundig en sympathiek personeel vormen de basis waar onze klanten graag zaken mee doen. Kwaliteit bewijst zich zelf, maar toch doen wij dagelijks ons best om ons bestaansrecht sinds 1961 waar te maken.

 
Aan wie levert Elektro groothandel Frigé
Frigé levert uitsluitend aan installatiebedrijven, industrie en zelfinstallerende instellingen, wij leveren dus niet rechtstreeks aan consumenten.
 
Producten
Frigé heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vertrouwde schakel tussen vele fabrikanten, industrie, installateurs, OEM’ers en eindgebruikers. Het leveringspakket bevat, naast standaard elektrotechnische materialen, ook draad – kabel, kunststofleidingen en buis, kabelgoot, schakelmateriaal, inbouwdozen, bevestigingsmateriaal, verdeelinrichtingen, kunststof- en plaatstalen kasten, armaturen, lichtbronnen, noodverlichting, ventilatie, verwarming, cctv & geluidsystemen, communicatie, data, gebouwenbeheerssystemen en gereedschap.

Door het voortdurend ontwikkelen en uitbreiden van het leveringspakket waarborgt Frigé haar continuïteit. Dit leveringspakket wordt gepresenteerd door middel van uitgebreide catalogi en in elektronische vorm (website/internet).

 
Logistiek
Logistiek gezien zijn de activiteiten van Frigé gebaseerd op een betrouwbaar distributienetwerk. Orders die voor 9.30 uur worden geplaatst, worden over het algemeen nog dezelfde dag uitgeleverd. Het logistieke concept van Frigé is steeds op zoek naar een betere betrouwbaarheid en uiteraard ook kostenbesparing.
 
Technische vakbekwaamheid en voorlichting
Het verkoopteam van Frigé heeft een gedegen technische opleiding en wordt door middel van trainingsprogramma’s voortdurend verder opgeleid op het gebied van producten en hun specifieke toepassingen. Daar waar standaardoplossingen tekortschieten zullen technische adviseurs en productspecialisten u ondersteunen en meedenken bij het vinden van een passende oplossing.
 
E-business
De geavanceerde webbestelapplicatie van Frigé biedt de mogelijkheid van elektronisch bestellen, opvragen van informatie en andere diensten. Door gebruik te maken van deze webbestelapplicatie verzekert de klant zichzelf van een snelle en efficiënte stroom van belangrijke informatie als realtime voorraad, korting, orderstatus, levertijden, enz. en beschikt hij over de mogelijkheid om elektronische orders te plaatsen die direct in de centrale computer worden verwerkt.
 
Meer weten?
Deze webpagina’s geven u in grote lijnen een beeld van de activiteiten van Frigé. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van een van onze verkoopkantoren.