Vacature Commercieel medewerker elektrotechniek Frigé Haarlem

Wij willen ons team in Haarlem versterken met een verkoper binnendienst!


Het functiepakket

Je hebt een zeer afwisselende functie op de afdeling binnendienst verkoop,  waarbij je verantwoordelijk bent voor tevreden klanten, maatwerk advies en het realiseren van afgesproken omzet. 

Tot je taken behoren de telefonische verkoop, de orderverwerking en de advisering aan onze klanten, van de kleinste stekker tot een complete meterkast. Je bent de spil tussen de klanten, leveranciers en onze account-managers. Van binnenuit begeleid je projecten en voorzie je onze klanten van informatie betreffende de voorraad, het assortiment en de prijs. Je behandelt offertes, doet de after-sales en ondersteunt je collega’s in de buitendienst.

Je bent sterk in aftersales en minimaliseert het aantal klachten en retourneringen. Je werkt in een enthousiast team en ziet elke dag als een kans om de relatie met je klanten te optimaliseren. Je bent proactief, werkt resultaatgericht en weet anderen daarin mee te nemen.


Wij bieden

Wij bieden een afwisselende functie in een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en met een prettig team. Er is ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief en er wordt een marktconform salaris geboden met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Samen gaan wij bouwen aan je carriére.

Wij zijn een no-nonsense organisatie waarin wij op een informele en collegiale manier met elkaar omgaan. Deze prettige werksfeer is een van de oorzaken van ons lage personeelsverloop.

Je profiel

• Jij hebt een mbo opleiding en ervaring met elektro (bijvoorbeeld bij een technische groothandel, installatiebedrijf of elektrotechnisch leverancier).

• Je bent communicatief sterk.

• Je bent klantgericht, proactief en resultaatgericht. .

Het onder druk kunnen presteren, nauwkeurig en punctueel zijn, affiniteit met techniek en een klantvriendelijke instelling hebben zijn belangrijk. Jij streeft net als ons kwaliteit na en jij bent dan ook het uithangbord van ons bedrijf!


Interesse?

Is je interesse gewekt en je wilt samen met ons groeien,  dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren!

Stuur dan je motivatie samen met jouw curriculum vitae per mail naar ons toe t.a.v. de heer Jos Jacob (haarlem@frige.nl).